Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

naked




 ( περπατούσε την αχαρνών. περπατούσε την αχαρνών σάββατο βράδυ. και η βρόχα 'επεφτε στρέητ θρου. δεν το καταλάβαινε για ώρα πολύ. δεν το πολυκαταλάβαινε πως βρέχει. φορούσε αδιάβροχο μπουφάν. είχε και πολλά μαλλιά. πολύ πυκνά.  η μύτη του μονάχα. ήταν μεγάλη και εκσείχε. και βρεχόταν. περπατούσε την αχαρνών. και του σφύριζαν. και του φώναζαν. όπως τα σκυλιά του σφύριζαν. αυτός έπιασε να κλαίει. δεν το καταλάβαινε. γιατί έβρεχε. έκλαπσε κι άλλο. η βροχή δυνάμωνε.  δεν πήρε τελικά τακσί απ' τον αγιοπαντελεήμωνα. δε βρήκε. τα μπλε του μάτια ζαλίστηκαν απ' τα μπλε φώτα.  και  σειρήνες. όλο σειρήνες και μπλεφώτα. σειρήνες και μπλεφώτα. σειρήνες και μπλεφώτα.  πήρε από την ιουλιανού τελικά. τακσί. δε θέλησε να πάει σπίτι.  του είπε να τον αφήσει στον περίβολο μιας εκκλησίας.  εκεί τον  βρήκαν το επόμενο πρωί. κάτω από σειρήνες και μπλεφώτα.)











3 σχόλια:

Isidore είπε...

Είπα-ξείπα.
Όταν ανταλλάσσεις λύπη με χαρά, επιτρέπεται, ε?
Do you think that the amoeba ever dreamed that it would evolve into the frog? Of course it didn't.
And when that first frog shimmied out of the water and employed its vocal cords in order to attract a mate or to retard a predator do you think that that frog ever imagined that that incipient croak would evolve into all the languages of the world, into all the literature of the world?

a patris είπε...

ραιτ θρου ειναι η βροχα





κι η παραδοση / παραδοση

Nakahara Sunako είπε...

ντακσ ο γιωργαρας κανει ο,τι γουσταρει στο τραγουδι με το εγγλεζικο καθοτι μεγαλος μαστορας των φρεηζαλ βερμπ. τσακο το ασμα προς επιρρωση των γραφομενων. τουτεστι σε ρουπωσα μαγκα μου.

http://www.youtube.com/watch?v=e6lRsF9jp9k

και η παραδοση/ παραδοση. μεσα.-