Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

unholy moly

τα νυχτερινά όνειρα επιστρέφουν κσανά. χαζεύω με τις ώρες τις σκιές από τα φώτα του δρόμου πάνω στον τοίχο. είμαι τόσο δα μικρή. και άμα φοβάμαι χώνομαι κάτω από το βαρύ πάπλωμα. δεν μπορώ να κάτσω πολύ όμως, γιατί σκάω. παίρνω βαθιά ανάσα και κσαναβουτάω κάτω από την παπλωματένια άβυσσο. μιλάω με τις σωματικές μου μυρωδιές. έχω πάντα πούπουλα στον κόρφο μου. το δωμάτιό μου είναι όλος ο κόσμος. όλος ο κόσμος είναι το δωμάτιό μου.

γι' αυτό της αρέσει τόσο πολύ να γαμιέται, γιατί λέει είναι σαν ένα μακρόσυρτο μοιρολόι. τα μάτια της είναι απολύτως στεγνά, δεν κλαίει ποτέ. όταν γαμιέται όμως κάθε πόρος του κορμιού της συγκλονίζεται από τον πόνο. και σφαδάζει καθώς την ψηλαφεί ένα άλλο σώμα. αναδιπλώνεται και κουβαριάζεται. ουρλιάζει και σωπαίνει. βρυχάται. χάνεται μέσα σε μια θλιμμένη κάβλα. το σώμα της ξεθυμαίνει. αναπνέει. αγριεύει. κάποιες φορές κατασπαράσσεται, αφού πρώτα έχει κομματιάσει το άλλο σώμα. στραγγίζει άλλα σώματα, για να συμπληρώσει τα δικά της αποθέματα δακρύων. [γαμιέμαι, για να μην τρελαθώ], μου είπε ένα βράδυ. δεν ήταν μεθυσμένη.

είμαστε λέει έξι χρονών κι οι δύο. νανάκια με αστεία πολύχρωμα μπουφάν. και σκούφους. και γάντια. και περιπλανιόμαστε στη μεγάλη πόλη. εσύ, μου κρατάς σφικτά το χέρι. η παλάμη μου έχει ιδρώσει, μα δε σ' αφήνω. είμαστε κοντοί και βλέπουμε μονάχα τα πόδια τους. μου δίνεις το ένα ακουστικό του γουόκμαν σου. είμαι πολύ ευχαριστημένη μ' αυτό. τραγουδάμε τα εγγλέζικα τραγούδια σου και έχει τόσο κρύο που οι μύξες παγώνουν κάτω από τις μύτες μας. έχω ένα ρώσικο παραμύθι για μια μύτη που κάνει την επανάστασή της και αυτονομείται. έχει ωραίες εικόνες. αν φύγει η δική σου, μην τη γυρέπσεις. μετά λέει καθόμαστε σ΄ ένα γύρωγύρωλοι και πίνουμε σαλέπι. μετά σου εκσομολογούμαι πως πολλά βράδια σκέφτομαι ότι έρχομαι και σ' απαγάγω από το σπίτι σου με το διαστημόπλοιό μου και δε γυρίζουμε ποτέ. εσύ, τότε γυρνάς την κασέτα στη βου πλευρά. μου κλείνεις το μάτι, σφίγγοντάς μου το χέρι.


4 σχόλια:

χαμένες 90άρες κασσέτες είπε...

ταμάμ!








θανκσ για την καταχωριση

(ας παρουμε εκδικηση)

xalasmenes 45ares kassetes είπε...

http://youtu.be/hf08yh-c9T

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/hf08yh-c9T8


eipame xalasmenes

Nakahara Sunako είπε...

ntaksei twra pia mono 6 xronwn.
kokkines mutes kai krua akrodaxtula.
na me keraseis ena salepi.
kai katw apo to poluxrwmo paplwma ta fwtakia, oi dipolikes arkoudes kai oi pigkouinoi tha xoreuoun mono gia mas.-

http://www.youtube.com/watch?v=XKQL3262tjo